Over ons

Bakkerij Samen is een ambachtelijk familiebedrijf en wordt gerund door Sahar en Mo.
Sahar Atta
Tien jaar geleden ben ik uit Afghanistan naar Nederland gevlucht. ik heb altijd enorme passie gehad voor food en design. Eten moet vooral lekker zijn, maar de opmaak van je bord is cruciaal. Zien doet eten!
Elke ochtend ben ik om 4 uur aanwezig om onder andere deeg te kneden, brood te snijden en onze producten te presenteren.
Mo Saadat
Na 5 jaar werken in een bakkerij in Iran, heb ik in Nederland mijn kennis over de horeca vergroot. Ik ben begonnen met een mbo-opleiding Horeca en na het afronden van deze opleiding, heb ik de opleiding brood en banket gevolgd. Na een aantal jaren in horeca te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn eigen zaak te beginnen.
Ik bak nu iedere dag ambachtelijke brood, met veel liefde en aandacht.
Enthousiasme, aandacht en liefde is het geheim van ons lekkere brood.